Fredag d. 25. august kl. 22:00 kom Magnus endelig hjem til sig selv. 13 dage senere end beregnet.

Vi var allesammen trætte og lettede over at være hjemme hos dyrene igen. Vi gav Magnus en sutteflaske og gik i seng alle fire. Beefcakes hule lugtede af farmor - som han havde boet hos i 14 dage - så derfor sov han i fodenden.

Lørdag morgen d. 26. august tømte far køleskabet for dårlig mad og handlede ind. Derefter kogte han sutteflasker og lavede modermælkerstatning, men det kunne Magnus ikke vente på. Han var meget utålmodig og sulten, så Mor lagde ham til brystet - bare for at prøve - og Magnus tog for sig af varene. Vi blev enige om at nu ville vi forsøge at få ham over på kun at få bryst af sin mor i stedet for erstatning.

Søndag d. 27. august tog Magnus halvt af bryst og halvt af flaske. Vi var ude at gå med barnevogn, bare lidt op og ned af vejen. Vi trænede med Magnus så han kunne få sine benmuskler til at arbejde igen. Magnus cykler nu med benene uden hjælp.

Mandag d. 28. august var vi på Næstved Centralsygehus til stuegang og vi blev udskrevet, da de ikke kunne gøre mere eller bedre end vi kunne hjemme med Magnus. Det var den bedste melding vi endnu har fået. Overlæge Anna Berg var imponeret over at Magnus var begyndt at blive ammet. det er meget sjællendt at man kan få børn til at gå fra flaske til bryst. Magnus har en meget stærk vilje for at vise at han kan, derfor kunne han gå fra sonde og ingen sutterefleks til flaske og videre til at blive ammet.

Tirsdag d. 29. august var Far i byen og handle og kom hjem med en pakke fra Pia og Palle. Magnus fik de lækreste bukser og en sej trøje i brune striber. Magnus gik over til kun at blive ammet i dag. Far lavede den sidste flaske til Magnus lige før middag.

Onsdag d. 30. august havde vi så besøg af sundhedsplejersken Annette. Hun undersøgte Magnus og skrev i hans bog at "Magnus er en meget fin lille dreng". (se lige på billederne - gu' er jeg da fin!!!)

Magnus får nu kun mad fra verdens bedste køkken - mors bryst.

Jeg har indtil nu bevist at alt det man frygtede jeg ikke kunne - det kan jeg alligevel og lidt til. Når Far fortæller at jeg kan fokucere og holde blikket i flere minutter, når han fortæller at jeg kan fange mors hår og lege med det, når han fortæller at jeg ligger og pludrer i min lift og når han fortæller at jeg fanger fingre og putter dem i munden, så siger folk at det er faderstolthed - men jeg gør det bare alligevel.
Jeg holder aldrig op med at lave faderstolthed!!!
- Magnus 3 uger gammel.


Nu er Magnus blevet 11måneder gammel og han udvikler sig næsten normalt i forhold til alle andre børn. Det siger hans fysioterapeut og hans sundhedsplejerske.

Magnus er nu ca. 74 cm lang og vejer lige ved 7 kg.

Der er dog ting Magnus ikke kan endnu, men det kommer hen ad vejen. Han han sidde med let håndstøtte og ligger fint på maven.
Han kommer op på strakte arme og kan holde ballance i et lille stykke tid. Det kniber dog lidt med muskelstyrken, men han vejer jo heller ikke så meget endnu. Hovedsagen er dog at han kæmper med sit løvehjerte og han vil frem her i verden!

Magnus er begyndt at få Kranio-Sakral Terapi for at løsne op for alle de traumer han blev påført på CNÆ og GN og det har en god virkning. Han er blevet mere afslappet og har lukket sin krop og sit sind mere op for omverdenen. Gennem KST har Magnus også fået en "reserve-moster" som han tydeligt holder meget af.

Ind i Magnus liv er også kommet en "reserve-bedste" - Bedste Chi-Chi (Obah-chan) som han er meget glad for. Chi-Chi er selv bedstemor til to og har en masse kærlighed at øse ud af. Hun har også givet mor og far noget at stå imod med.

Magnus bliver stadig passet hjemme og mor er på forlænget barselorlov, og far er pt. sygemeldt, så han har os begge om sig døgnet rundt. Dette har bevirket at Magnus er blevet mere tryg og har mere energi til at udvikle sig i den rigtige retning.

Vi har også fået ny fysioterapeut - Kirsten Holck - som mener at Magnus har brug for at blive stresset ned og få sine traumer ud at kroppen, så vi kan se alle hans resourser og hvad han eventuelt har brug for af hjælp i fremtiden. Kodeordet er dog stadig "TRYGHED"!