I maj måned 2003 flyttede vi fra Møn, for at sikre Magnus' fremtid. Der var ikke nogen fremtidsudsigter for ham på Møn hverjen med børnehave eller med skoletilbud, så derfor valgte vi at flytte til Ringsted, da man her har både børnehave og skole til Magnus.

Magnus blev 3 år i august og det blev fejret med manér. Vi holdt hans fødselsdag for dem i familien der kunne komme. Mormor, oldemoster, Chi-Chi (Oba-chan) og mor og far.

Magnus fik en lækker quilt af Granny Addy og Unckle Jerry, som er så rød at den blænder. Far havde lavet lagkage som han plejer og det er Magnus meget glad for. Han spiste sin en mavepine til.

Midt i fødselsdagen kom der en kunde til far så han var ikke så meget tilstede som han gerne ville, men vi skal jo også leve!

Resten af dagen gik godt og vi hyggede os selv om vi ikke var så mange.


Som fortalt ovenfor, flyttede vi jo til Ringsted på en dejlig stor gård hvopr der er masser af plads til Magnus. Vi har været ca. 3 måneder om at flytte ind, men det gjorde ikke så meget for Frank måtte stå for hele flytningen selv. Der var ingen hjælp at hente fra Møn kommune selv om de skulle hjælpe i flg. loven.

Det var en stor omvæltning for os og det har koster mange resourcer at få det til at falde i hak, men fremtiden se lys ud. Magnus har endelig fået den plads det kræver og han kan bruge hele huset så han kan træne i sin NF-Walker så meget han orker.

Vi fik også hund!!! Golo fandt vi over internettet på Mallorca hos Animal for People som formidler hunde fra Spanien til Tyskland og nu også til Danmark. Han er en lille vildbasse men god ved Magnus og meget kontaktsøgende. Han har haft en forfærdelig start på livet og stod lænket i en 60 cm. lang jernlænke i det første år inden han blev købt fri og kom op til os. Nu får han det godt.

Mødet med Ringsted kommune var en blandet landhandel. Her ved man hvad loven foreskriver og det retter man sig ikke efter. Man har principper der strider mod lovgivningen og skønner som en elefant i et glashus. Der er ikke meget forskel på Møn og Ringsted kommune - bortset fra at man i ringsted ved der findes en Servicelov og det vedman ikke på Møn.

Gården vi har købt er med landbrugspligt for der er en farlig masse jord til. Det giver dog den fordel at vi kan lave store folde til vores får og at vi på sigt kan få heste til Magnus. Det siges at ridning skulle være godt for ham, så det må vi nok heller arbejde hen imod.