Så er det året hvor jeg skal i skole. Hallå fik du den jeg skal i skole og det er snart! Hvor snart er det, mor?? Rolig nu Magnus, vi skal først starte til august! Øssscchhhhhh. Nå, men jeg går stadig til taleundervisning hos Kirsten og vi har det veldigt sjovt. Vi spiller computer og træner ord og jeg er vist ret god for hun roser mig hele tiden.

Er det skole nu?? Hva', Mor, er det, er det nu, Mor?? Nej, Magnus du skal nok få lov til at fortælle om skolen. Øssscchhhhhh. Jeg har fået el-kørestol. En fed en der kan det hele, dog ikke lave Kinderæg - hvilket jeg er godt sur over - men jeg kan komme op og stå i den. Jeg er meget glad for den - når den er her. Den har været meget på værksted for at blive tilpasset, men den er sej ar køre i og så er den blå.

Er det skole nu?? Hva', Mor, er det, er det nu, Mor?? Er det, er det, er det, er det?

Ja, Magnus, nu skal du fortælle om skolen. Okay, den er fed jeg er glad jeg har mange venner jeg lærer en masse det er bare .. Rolig nu Magnus, vi skal have det hele med. Jeg tror at vi skriver lidt om skolen først, så kan du fortælle alt det sjove bagefter. Altså Magnus startede i skolen i august et par dage efter sin fødselsdag. Han var meget spændt på den nye oplevelse og vi havde talt meget om det hen over sommeren. Han kom i 0. b sammen med Mohammed, Anton, Tobias, Nicolai, Thea, Elvira og Cecilie. Magnus er det eneste "F"-barn i klassen, hvilket vil sige at han skal have hjælp til alt. Han har speciallærer som er Mette og fys der hedder Gitte og ergo der hedder Bodil. De træner og arbejder meget intens med ham og han kan lide det. Han har lært mange ord og mange tegn og har fået tal- og bogstavsforståelse. Dog har vi haft nogen problemer med at sove, hvilket har betydet at han ind imellem må holdes hjemme fra skole fordi han ikke har sovet om natten. Det havde dog også en anden forklaring som kommer længere nede af siden. Nu, Magnus, nu må du fortælle om skolen. Okay, den er fed. Jeg er meget glad for at lære noget og for at være sammen med mine klassekammerater. Pigerne er vist lidt meget glade for mig og jeg er også lidt meget glade for dem. Så har jeg min egen kontraktpædagog Dorte som jeg kan koste rundt med og sætte grå hår i hovedet på. Men det er Birgit der bestemmer over os i klassen. Mette er sød og god til at lære mig ting. Gitte er hård ved mig, men hun mener det godt siger mor og far. Bodil kan man ikke køre om hjørner med selv om jeg prøver, men hun har nogen fede spil. Jeg glæder mig til at komme tilbage i skole igen.

Ja, for Magnus måtte jo tilbringe en del tid hjemme fra skole det første halve år. Det er ikke alt der var godt i 2006. Vi fik nogle drøje hug i løbet af året som lavede op og ned på livet for os.

Først mistede vi Mor-Ellen i marts hvilket satte en brat stopper for den gode start på året. Du er stadig og forbliver altid i vores tanker du gæve lille skovtrold. Og for at gøre al smerte værre dislokerede Magnus sin hofte en uge efter skolestart. Det har givet en masse smerter og følge problemer for både ham og os. Han har haft meget ondt og har derfor ikke kunne passe sin skole.

I december blev vi indlagt på Riget for at få ordnet hoften. Magnus blev opereret d. 11. december og fik et kontrolleret lårbensbrud, indsat en vinkelskinne og 3 skruer i lårbenet. Derefter lavede de et kontrolleret bækken- og hoftebrud. Til sidst lavede de en muskelforlængelse i lysken på ham. Han fik gips på fra midt på maven og ned til knæene og blev fikseret i siddende stilling med benene spredt ud til siden. Vi var på Riget i en uge og det var hårdt for os alle sammen. Far var indlagt sammen med Magnus på afsnit 3083 og mor og lillebror Laurits boede også inde på Riget.

I den forbindelse vil vi gerne sige tak til dig Gudmor Dana for hjælpen da Magnus blev opereret og for at du tog dig så godt af os som du gjorde - især af Laurits.

Julen blev ikke som den plejer at være. Det var første jul uden Mor-Ellen og det var svært for os alle sammen. Det blev en jul med megen eftertanke, savn og tænken fremad. Mormor og morfar gjorde hvad de kunne for at det blev en god jul og at vi fik god julemad.