Magnus kom til verden lørdag, d. 12. august, kl. 6:07 på Næstved Centralsygehus. Desværre fik Magnus ikke en drømme-start på tilværelsen, da jordemoderen tog en fejl-beslutning og stressede Magnus med for meget vedrop samt iltmangel.

Magnus blev overflyttet til Neonatalafdelingen ca. ½ time gammel og lagt i åben kuvøse. Da han var ca. 1 time gammel fik han nogle krampeanfald og blev fyldt med medicinen Fenemal. Magnus nåede det første ½ døgn at få 4 dagsdoser Fenemal.

Lørdag sen eftermiddag blev der lavet en CT-scanning af Magnus' hoved som viste et bristet blodkar, og Magnus blev lagt i respirator og overført til Rigshospitalets Neonatalafdeling GN.

Magnus lå i respirator til tirsdag eftermiddag, da Overlæge Steen Hertel slukkede respiratoren, fordi Magnus ikke brugte den mere. Magnus begyndte nu den lange seje kamp for at vende tilbage til livet uden maskiner. Fredag d. 18. august fik vi besked på at GN ikke kunne gøre noget for Magnus, som Neonatal i Næstved kunne, og at vi ville blive flyttet tilbage til Næstved mandag formiddag.

Magnus fik derefter en hyggelig weekend med Mor og Far på GN, og mandag blev vi så overflyttet til Næstved.

En kærlig tak fra os alle tre til: Overlæge Steen Hertel,
Sygeplejerskerne Eddie, Trine, Lisbeth, Susanne B, Tinne og Ina, samt personalet på Patienthotellet

En særlig tak til cand.theol. Per Rasmussen for din støtte i den svære tid.
Gud velsigne dig og dine kolleger i Juliane Marie Kirken.


Magnus kom tilbage til Neonatal Afdelingen i Næstved mandag kl. 11:30. Han blev fulgt i ambulancen af Sygeplejerske Inge og Reservelægen Jane. Inge og Jane kendte vi, da det var dem der tog imod Magnus den dag, han blev født.

Fra mandag, d. 21. august, har Magnus vist mirakel på mirakel. Som det kan ses på billede 2, havde Magnus sonde i næsen, da han kom til Neonatal Afdelingen på Næstved.

Magnus vågnede langsomt mere op og kunne mere og mere.

Tirsdag aften, d. 22. august, besluttede Gitte og Sygeplejerske Inge, at Magnus skulle prøve at få en sutteflaske. Det gik fint, og han suttede halvdelen i sig og fik resten i sonden, da det var meget trættende første gang. Magnus fik derefter tilbudt sutteflaske hver 4. time. Onsdag eftermiddag tog Inge sonden fra Magnus, og han har ikke fået sonde siden.

Onsdag, d. 23. august, kom der fysioterapeut til ham, og hun fik gang i hans benmuskler, som var stive efter, at han havde ligget stille i en uge på GN.

Torsdag, d. 24. august, var Mor og Far en smut i Bilka og købe tøj til Magnus.

Fredag, d. 25. august, til stuegang spurgte vi, om vi kunne komme hjem på weekend, hvilket Overlæge Anna Berg gav os lov til. Vi skulle bare være tilbage senest mandag kl. 10:00 til stuegang.

Mandag, d. 28. august, var vi tilbage på Neonatal til stuegang og blev udskrevet til ambulant behandling i fremtiden.