Familie-siden

Ja jeg er jo ikke alene i denne verden og her er så min familie.

Mor:
Mor er den bedste i verden og jeg elsker hende højt. Hun har altid været der for mig og har ofret meget i sit liv for mig. Hun er en meget klog dame og så er hun ret så god til at bage kager til mig. Mor hedder Gitte og er Korrespondent i Dansk, Tysk og Engelsk, tidligere direktionssekretær og har boet i England og Tyskland. Hun er edder god til at sy Patchwork og til at Quilte - du skal bare se nogen af hendes tæpper, de er edder flotte. Hun er perfektionist når hun syr og burde lave bøger om quiltning for der er ikke nogen ordentlige på det danske marked siger min far. Det er min skyld at min mor quilter for det er hendes "lyserøde piller". Det er også en hobby hun kan lave når jeg sover for hun syr meget i hånden.

Far:
Ja han er jo gift med mor og det er et godt initiv han har taget der. Han laver god mad så derfor holder vi fast på ham. Han er der også for mig som regel i døgnets 24 timer - når arbejdet tillader det, og han passer godt på os alle sammen. Far arbejder mest med EDB men han ordner også mange praktiske ting i hjemmet, som at slå sig over fingrene med en hammer og komme i klemme i en bidetang, få stød på el-hegnet omkring foldene og så er han ret god til at falde over ting der ligger og flyder efter ham. Ham passer også på vores dyr og sørger godt for dem.

Laurits:
Laurits er min lillebror og han er verdens bedste lillebror. Han er altid sød ved mig og vi kan lege godt sammen. Han hjælper mig så meget han kan og giver mig noget at drikke ind imellem. Når jeg er ked af det prøver han om han kan trøste mig og det kan han godt mange gange. Tag og kig på hans hjemmeside og se hvad han er for en lille charmetrold.

Golo:
Golo hedder helt rigtigt Angolos, men vi kalder ham bare Golo. Vi kunne kalde ham hvad som helst for han kommer ikke når man kalder. Han kan en masse kunster, men han kan bare ikke lige huske hvordan det er man gør dem så derfor gør han dem ikke så tit. Han var lænkehund på Mallorca før han kom til os, så han ved ikke rigtigt hvordan han skal opføre sig, men han er meget sød og kælen.

Mormor:
Mormor er bare så meget mormor. Hun er tilpas sjov og vil gerne læse bøger for mig når hun besøger mig - men fotogen det er hun sgu ikke! Hun er en god mormor for hun har altid guf i tasken som Laurits finder frem og deler med mig.

Morfar:
Morfar - han erů øhhh ja hvordan skal man bedst forklare det. Jo, han er kugle skør og skide skæg. Han er et stort pjattehoved og en bulderbasse, men han laver sjov for os hele tiden og han er lige til at grine af. Han kan læse med mange stemmer og så kan han rykke med håret - det ser godt nok mærkeligt ud! Han har købt et dukketeater til os og spiller skuespil for os når han kommer på besøg.

Farmor:
Farmor bor langt væk og vi ser hende ikke så tit. Når vi besøger hende får jeg altid lov til at spille på hende orgel og det er bare sjovt. Jeg kan ret mange melodier, som ingen kender.

Mor-Ellen Æresbedste:
Mor-Ellen var min fars kære veninde som vi alle elskede meget højt og tænker meget på stadigvæk for hun mangler meget i vores liv. Far siger at hun altid har været bekymret for mig og mit ve og vel. Hun spurgte altid til mig når de talte sammen og jeg var meget glad for at jeg nåede at møde hende en kold februar dag i 2005 hvor vi var inde med en "overlevelsespakke" til hende fordi hun var uden strøm og varme. Hun har hjulpet os med mange ting og vi er hende dybt taknemmelige. Far og mor har lovet at føre hendes drøm ud i livet når hun ikke er her mere og det kæmper de for.

Granny Addy:
Ovre i USA har jeg en Granny og det er der ikke mange der har. Min er valgt med hjertet og ikke via blodets bånd. Granny Addy er gift med Uncle Jerry og de har en masse hunde. Granny Addy sender altid fede gaver til mig og jeg glæder mig til vi skal over og besøge hende. Hun er meget klog på alt inden for medicin og har hjulpet meget med at rådgive og vejlede mor og far i hvordan jeg har det. Da jeg skulle opereres i hoften var det også hende der hjalp far med at finde de rigtige informationer på nettet og med at stille spørgsmål til lægerne inde operationen.